Neem jij genoegen met “geleefd worden”?

Herken je het gevoel dat je elke dag je lijstje afwerkt, van to-do naar to-do? Rennen en vliegen van het een naar het ander, leven op de klok. Zorgen voor je gezin en anderen om je heen. Geen moment voor jezelf, moment van rust. Eind van de dag uitgeteld op de bank, met een niet-voldaan gevoel?

Tot er iets gebeurt dat je leven totaal op zijn kop zet, in mijn geval een ernstig zieke partner. Ik vroeg mij ineens af wat het nut is van al dat geren en gevlieg als het morgen ook afgelopen kan zijn? Waar was het plezier in mijn leven?

Zo’n gebeurtenis zet vaak iets in beweging. Ik ben zelf gaan dromen en gaan onderzoeken welke dingen mij écht blij maken. Als je dát weet kun je namelijk ook persoonlijke doelen gaan stellen en stappen gaan zetten om je droom te verwezenlijken.

Ik ben de post-HBO opleiding gaan doen tot Integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach en heb deze inmiddels succesvol afgerond! Als coach help ik jou om weer de hoofdpersoon in je eigen leven te worden. Ik geef je inzichten hoe je het roer weer in eigen handen kunt nemen. Hoe jij weer zelf jouw richting kunt bepalen.

Jij bent zelf het allerbelangrijkste in je eigen leven, dus waarom zou je nog genoegen nemen met het dagelijkse gevoel “geleefd te worden” als het ook anders kan? 

Ben jij hier ook klaar mee? Stuur mij gerust een berichtje op nicole@deruigeweide.nl. Dan kijken we samen hoe jij weer het heft in eigen handen kunt nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.