Mijn doel behaald!

Juni 2006. Van “nooit hardgelopen” binnen 10 weken naar 10 km Singelloop Gouda. Een haalbaar doel dat past bij mij. Gelukt!

Juni 2019. Van 1/4 marathon in Rotterdam naar de halve marathon Gouda in november. Ik verras mijzelf met dit doel dat nu past bij mij.

Ik verleg mijn grens. Kom uit mijn veilige comfort-zone. Dit is wat ik écht wil. Steeds een stapje verder. Het is mij gelukt! Ik had nooit gedacht dat ik 2 uur en 12 minuten achter elkaar kon hardlopen! Dát voelt gaaf!

Wil jij ook een doel kiezen dat past bij jou? Nu, op dit moment? Wil jij je fitter voelen? Wil jij meer gaan bewegen? Wil jij beter voor jezelf opkomen? Wil jij iets anders veranderen in jouw leven? Kom in beweging en kies bewust om de beste versie van jezelf te zijn!

Maak nu een afspraak om samen met mij te kijken hoe jij jouw doel kunt bereiken. Dat kan via info@gewoonnicole.nl
In haalbare stappen, steeds een stap dichterbij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.