Kies jij voor jezelf?

Je kwam voor de eerste keer bij mij. Wat was je verdrietig, boos en teleurgesteld. Er speelde een hoop in jouw leven. Het was groot. Té groot. Je verdronk in de uitzichtloze situatie.

Samen hebben wij alles op een rij gezet. Welke dingen heb jij zelf invloed op? Welke mensen geven jou energie? Wat is op dit moment goed voor jou? Welke stip op de horizon wil jij zetten? Zodat je weet waar je naartoe gaat?

Een paar maanden later kom ik je weer tegen. Wat zie je er goed uit, hoe gaat het met jou? “Ik heb de regie terug gepakt in mijn leven en dát voelt goed! De ellende is nog niet voorbij, maar ik laat mij er niet meer door leiden.” 

Wauw, wat ben ik trots op jou dat je durft te kiezen voor jezelf! 
Jij hebt gekozen om in jouw kracht te gaan staan. Eigen keuzes te maken. Nieuwe stappen te zetten in jouw ontwikkeling. Dát zie je. Dát voel je. Mooi om jou weer te zien stralen…

Het gedicht dat mij geïnspireerd heeft dat ik altijd een keuze heb en morgen anders mag besluiten: “Ik heb de keuze, altijd en overal” uit “Dáár is liefde” van Aart van Wijk). Luister (en kijk) naar deze video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.