Trots op nieuwe samenwerking!

In de week van de Vitaliteit (19 september 2022) zijn Ilona Gorter van FIT Oudewater en ik een nieuwe samenwerking gestart: Gewoon FIT & Vitaal. Wij hebben de workshop “Voel je FIT, werk lekker!” ontwikkeld en deze hebben we op 21 en 22 september voor het eerst georganiseerd. Hieronder de mail die wij aan bedrijven in Oudewater hebben gestuurd:

In deze tijden van schaarste wordt het nóg belangrijker om uw huidige medewerkers FIT te houden, zowel fysiek als mentaal. Zodat zij beter functioneren en meer werkgeluk ervaren. En u een tevreden team heeft, weinig uitval door ziekte en een hoge productiviteit.

In dat kader bieden wij u graag onze workshop “Voel je FIT, werk lekker!” aan.

De workshop is speciaal bedoeld voor díe medewerkers die veel achter de computer en/of telefoon zitten. Op een praktische en laagdrempelige manier nemen wij de deelnemers mee in de volgende thema’s:

werkhouding, ademhaling als stressregulator, belang van bewegen, focus en loslaten.

We starten met het instellen van de optimale werkplek, heel concreet. De medewerker ontdekt vervolgens wat hij/zij zelf kan doen om zich fit te blijven voelen, ook als de werkdruk toeneemt. Wat merk je dan in je lijf? Hoe is je ademhaling? Waar ligt je focus? Een paar van de vragen waar we mee aan de slag gaan.

Informatie, interactie, oefeningen, spel en beweging wisselen elkaar af. De medewerker wordt zich meer bewust van zichzelf en weet hoe hij/zij zelf stress kan reguleren.

Wij beginnen de workshop bij voorkeur op de werkplek en gaan daarna naar buiten om letterlijk in beweging te komen met het team.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen? Wij gaan graag in gesprek over “Voel je FIT, werk lekker” op maat!

Ik kijk uit naar de vele workshops die wij samen zullen gaan verzorgen in de toekomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.