Waarom Gewoon Nicole.

Ik zie om mij heen dat veel mensen in een situatie blijven waarin zij niet gelukkig zijn. Zij voelen zich opgesloten in hun leven. Voelen zich niet energiek. Zijn ontevreden over hun lijf. Ervaren weinig voldoening. Zij zijn zich bewust van hun onvrede, maar weten niet goed hoe zij dit kunnen veranderen. Dáár wil ik wat aan doen. Met eenvoudige, kleine stappen creëer ik openingen en kun je jezelf terug aan het roer van je eigen leven zetten. 
Ook ík sta aan het roer van mijn eigen leven. Als ik voel dat een situatie niet kloppend meer is voor mij, dan stuur ik bij en durf ik nieuwe keuzes te maken. Dat gun ik jou ook. Als het lukt om plezier terug te brengen in jouw leven, ik weer die sprankeling in jouw ogen zie… dán wakkert mijn vuur aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.