Bijna vakantie!

Je hoeft even niets. Je mag net iets meer.
Er ontstaat ruimte. Ruimte in je hoofd, een ontspannen lijf.

Een mooi moment om stil te staan. Klopt het nog wat je aan het doen bent? Op je werk? Privé? Voelt het nog goed of merk je dat er ergens iets wringt? Heb je lichamelijke klachten? Doe je vooral wat anderen van jou verwachten? Misschien is het tijd om te luisteren naar wat je hart jou te vertellen heeft.

Dus: lig je thuis in je hangmat te chillen of neem je een plons in de zee? Stel jezelf dan eens de vraag wat nu écht belangrijk is voor jou? Ben je hier nog trouw aan? Of is het tijd om anders te kiezen? Het is aan jou! Geniet van jouw vakantie!

Kom je er op vakantie achter dat je nu eindelijk voor jezelf wilt gaan kiezen, maar weet je niet hoe? Maak dan een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Dat kan door een mail te sturen naar nicole@deruigeweide.nl. Samen brengen we op een eenvoudige manier plezier terug in jouw leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.