Durf jij een nieuwe stap te zetten?

Vandaag heb ik het bord van “Gewoon Nicole.” aan de weg gezet! Ik zet een nieuwe stap. Ik ga helpen om plezier terug te brengen in jouw leven! En als ik weer die sprankeling in jouw ogen zie… dán wakkert mijn vuur aan! Zoveel zin in!

En toch waren er even die stemmen in mijn hoofd: Krijg ik wel coachees? Ben ik er wel klaar voor? Is dit het moment? Allemaal gedachten die nou niet bepaald helpend zijn. In mijn buik die kriebels die ik opmerkte: Spanning? Gevoelens van onzekerheid? Een mooi voorbeeld van hoe je hart, je hoofd, je gevoel en je lijf niet los van elkaar te zien zijn.

Herken jij die stemmen in je hoofd? Die luid aan het woord zijn als je een nieuwe weg in wilt slaan? Je dan maar blijft bij het oude? Ik leer jou graag hoe je er positieve gedachten tegenover kunt zetten. Die wél helpend zijn. Zodat je kleine stappen kunt gaan zetten op weg naar jouw doel.

Voelt dat altijd comfortabel? Nee.
Kom je ook hobbels tegen? Vast wel.
Maar lukt het je die nieuwe stap te zetten, dan kun je net als ik een enorm krachtig gevoel ervaren!

Ben jij er net als ik klaar voor om een nieuwe weg in te slaan?
Nog meer plezier uit jouw leven te halen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: info@gewoonnicole.nl of (06) 20546554

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.