Portie Powerrrrrrr!!

Net terug van een rondje hardlopen. Ik blijf mij verrassen over wat een half uurtje bewegen met je doet. Ik zit weer vol energie!!!!
En dat was vanochtend wel anders. Ik wilde van alles. Er kwam alleen weinig van terecht. Een onrustig gevoel tot gevolg. En best een beetje balen. Heb jij dat ook weleens?

Ik sta in zo’n geval even stil bij mijn gevoel. Ik merk het op en laat het er zijn. Zónder oordeel. Het is wat het is. Vervolgens stel ik mijzelf de keuzevraag: Wat is nu goed voor mij? Wat heeft deze situatie nu nodig? Ik trek mijn hardloopschoenen aan en ga naar buiten…gewoon doen! Ik weet dat het mij helpt.

Kom jij ook in beweging als het even niet gaat zoals je wilt? Of ben je nog op zoek naar hoe je “bewegen” kunt organiseren in jouw drukke leven? Ik help je graag om dàt te ontdekken! Een afspraak voor een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse kun je maken via https://www.gewoonnicole.nl/aan-de-slag.html of bellen met (06) 20546554. #leefstijl #voeding #bewegenisgezond

@LeefJeStijl (@Florence Fabricotti en @Luisa de Angelis) maakte er een mooi animatiefilmpje over: “Bewegen is gezond!”
mede tot stand gekomen door @Snapanimaties, @Johnny Kat en de @Emergence Foundation. https://www.youtube.com/watch?v=MVPq90MziGw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.