Kadootje om het nieuwe jaar nóg beter te beginnen!

Tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling staan veel mensen even stil bij hun huidige situatie. Ook ík maak voor mijzelf de balans op. Klopt het nog? Doe ik de dingen die ik wil doen? Ben ik gelukkig met de situatie waarin ik zit? Misschien heb jij hier ook bewust bij stilgestaan en ben je dik tevreden met het leven dat je leeft. Mooi! Misschien ben je wél tevreden en heb je een helder beeld van wát je dit jaar anders wilt doen. Je komt in actie!

Het kan ook zijn dat je een gevoel van onvrede hebt opgemerkt bij jezelf, maar (nog) niet weet waar dat precies door komt. Herken jij dat, zo’n onbestendig gevoel? Dat je voelt dat je leven op dit moment niet in balans is, maar dat je niet goed weet wát je wilt veranderen? Dán heb ik een kadootje, speciaal voor jou…

Gevoel serieus nemen
Dat je het onbestendige gevoel hebt opgemerkt is al heel fijn. Dáár begint het mee. Dat gevoel heb je niet voor niets. Je mag erop vertrouwen. Achter jouw gevoel zit een behoefte. Blijkbaar is er “iets” dat je graag anders zou willen. Op onderzoek uit dus! Het is zonde om té lang in een situatie te blijven die niet goed voelt. Je krijgt je leven tenslotte maar één keer aangeboden.

Gratis vitaliteitscheck
Met behulp van de vitaliteitscheck van Gewoon Nicole. wordt duidelijk op welk vlak jouw onvrede het grootst is. Weet jij bijvoorbeeld waar jouw vuurtje van gaat branden? Herken jij jouw beperkende overtuigingen en gedachten die in jouw hoofd ronddwalen? Ga jij effectief om met jouw emoties? Hoe vindt jouw lijf voldoende ontspanning? Neem jij zelf de regie over jouw gezondheid? Na het invullen van de scores op de vragenlijst, krijg je een helder beeld van jouw vitaliteit op dit moment. Je kunt het gebruiken om jouw vitaliteitsdoelen te bepalen.

Inzicht in jezelf
Na de vitaliteitscheck weet je waaraan je wilt werken, zodat jij weer optimaal in balans kunt komen. Je staat zelf aan het roer van jouw eigen leven. Je maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jou. Je voelt je gelukkig vitaal! Klinkt dat als een fijne start van het nieuwe jaar?

Ontvang jouw gratis vitaliteitscheck!
Wil jij mijn kadootje ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@gewoonnicole.nl of bel mij op (06) 205 46 554. Je ontvangt dan de vitaliteitscheck van Gewoon Nicole. per mail. Geheel gratis én vrijblijvend. Je kunt er zelf mee aan de slag. Vind je het lastig om zelf doelen te formuleren en kleine concrete stappen te zetten, dan help ik je natuurlijk graag. Nieuwsgierig naar wat ik nog meer doe? Op mijn website lees je meer over mij en mijn aanpak: www.gewoonnicole.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.