Wat gaat er wél goed?

Een uitzichtloze situatie. Een moeilijke scheiding met advocaten, verdriet en financiële zorgen. Het duurt maar en het duurt maar…wanneer houd dit op? Wanneer kan ik verder met mijn leven, vraag jij je dagelijks af. Je kunt aan niets anders denken. Alle doemscenario’s blijven maar door je hoofd spoken. Al het andere lijkt er niet meer toe te doen. Je voelt je futloos, moe en komt tot weinig.

Wat zou er gebeuren als je een andere stem in je hoofd aan het woord laat? Aandacht hebt voor de stem die benoemt wat er allemaal al wél is gelukt?
De veilige eigen woonplek die je hebt gevonden voor jou en je kinderen. De hulptroepen die er zijn om jullie te ondersteunen. Lieve mensen die graag iets voor jou doen. Gewoon omdat je bent wie je bent. De liefde & aandacht die jij aan je kinderen kunt geven ondanks alles. Je fijne baan. Waar ze blij zijn met jou. De dagelijkse dingen: opstaan, kinderen naar school, boodschappen, huishouden, die jij toch maar mooi draaiende weet te houden.

Als je je dát allemaal realiseert. Aandacht hebt voor wat jij al wél voor elkaar hebt. Wat voel je dan? Dankbaarheid? Energie? Trots? Dit is wat jij doet! Je richt je op zaken waar je wél invloed op hebt. En dát maakt jou krachtig!
Met deze kracht pak jij zélf de regie terug over je leven.
Je stelt jezelf weer doelen. Welke verlangens heb jij diep van binnen? Wat is nu goed voor jou? Powervrouw Anouk zingt in It’s a new day: “Life without purpose is no life at all…”.

Zit jij ook in een vervelende situatie waaraan maar geen einde lijkt te komen?
Ik help je graag om weer te ontdekken wie je zelf bent. Zodat je weer meer plezier gaat ervaren in je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.