Hoe je nu de sportschool dicht is, tóch met plezier kunt sporten…

De sportschool is helaas nog dicht. De structuur in jouw week is veranderd. De maandag en vrijdag kun je niet naar je favoriete plek om fit en energiek te blijven. Je mist het plezier van de groepslessen. Je probeert zo nu en dan een online les te volgen. Maar hey, dat is toch écht anders hoor…

Je wordt er wat moedeloos van. Voelt je weinig energiek en futloos. Je kunt jezelf moeilijk motiveren om thuis in beweging te komen. Je mist de gezelligheid van samen sporten. Je mist het voldane gevoel dat je hebt na een ochtendje zweten, de muziek, een enthousiaste instructeur.

Speciaal voor jou organiseer ik een 5-weekse Mindful Run cursus. Dat kan wél in deze bijzondere tijden! In een klein groepje beleef je weer plezier en werk je aan je gezondheid. Zowel mentaal als fysiek. Met extra ruimte voor persoonlijke aandacht. Op een moment dat het jou past, alleen of samen met een vriend(in). Spreek je die ook weer eens na afloop bij een kopje thee to-go.

Je maakt kennis met Mindfulness, waarbij je je bewust wordt van dat wat er NU is. Je leert over een gezonde ademhalingstechniek die je verbind je met het “hier en nu”. Je leert tijdens de cursus beter voelen, waardoor je ook tijdens het hardlopen beter luistert naar je lichaam. Je gaat steeds meer van je hoofd naar je hart. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper mee kan doen. Plezier maken staat voorop!

In deze Corona-tijd, met soms meer stress-gedachten dan normaal, is het handig om je ademhaling te gebruiken voor stress-regulatie. Je leert je aandacht te verleggen naar het “hier en nu”. De 5-weekse cursus is meer dan een rondje hardlopen; het is vooral een bewustwordingsproces en elke deelnemer pakt eruit wat voor hem of haar nuttig kan zijn in dit proces.

Ervaring van deelnemers:
“Een goede afwisseling van hardlopen met ademhalings- en concentratie-oefeningen/spelletjes. Duidelijke uitleg van de theorie erachter. Ruimte om te lachen. Alles wat lukte of juist niet lukte was goed. De ademhalings-oefeningen hebben mij tijdens het hardlopen, maar vooral ook in het dagelijks leven erg geholpen. In stressvolle momenten vind ik nu gemakkelijker de rust in mezelf terug. Nicole, dank je wel voor de nieuwe inzichten, gezelligheid en het vertrouwen in mezelf op hardloopgebied!”
– Marloes (startende hardloper, deelnemer 5-weekse cursus) –

“Leuke, afwisselende trainingen in een mooie omgeving. De begeleiding door Nicole is heel prettig. Zij is open, enthousiast en ontspannen; niets moet, alles mag. Duidelijke uitleg over neusademhaling. Je gaat zelf in de praktijk ervaren wat neusademhaling voor jou kan betekenen.
Ik geniet nu nóg meer van het hardlopen. Tijdens het lopen ben ik mij veel meer bewust van wat ik voel en alles wat ik om mij heen zie. Aanrader voor ervaren én minder ervaren hardlopers!”
– Chantal (ervaren hardloper; deelnemer 5-weekse cursus) –

Na (mét plezier!) deze 5-weekse cursus te hebben afgerond kun jij:
…meer genieten van wat er NU is.
…meer plezier ervaren in de dingen die je doet;
…meer rust en voldoening ervaren;
…je ademhaling gebruiken om stress-gedachten te reguleren;
…het beste rendement uit je ademhaling halen;
…de juiste loophouding en techniek toepassen;
…beter luisteren naar signalen van je lichaam.

Jouw resultaat: MEER energie en MINDER stress, ook als je niet aan het hardlopen bent!

En natuurlijk hopen we dat de sportscholen snel weer open mogen! Jij je oude sportschool-ritme weer op kunt pakken. Mét een Mindful-run ervaring in the pocket kun je daar straks nóg meer van genieten!

Wil jij ook NU alvast weer PLEZIER maken SAMEN met mij en maximaal 1 andere deelnemer? Op een moment dat het jou het beste uit komt? Voor meer info zie www.gewoonnicole/mindfulrun

Of bel met (06) 205 46 554… dan pakken we meteen de agenda erbij en gaan we het gewoon DOEN!! Leuk, ik heb er zin in! Gewoon Nicole.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.