Hoe je écht jezelf kunt zijn

De tijd vergeten. Helemaal opgaan in wat je doet. Flow. Blij & voldaan!
Klinkt goed hè? Wanneer was jij voor het laatst helemaal in je element?

Gewoon Nicole.
…Kaplaarzen aan, takken slepen, hakselen, vers gesnipperd strooisel uitrijden op de paden
…Met sportieve outfit, een Mindful Run cursus geven, deelnemers bewust maken van hun ademhaling en hoe zij meer in het moment kunnen leven
…Als gastvrouw in de B&B, gasten persoonlijk welkom heten en een heerlijk ontbijt verzorgen
…Als vitaliteitscoach, vrouwen inspireren om écht zichzelf te zijn en bewust keuzes te maken die kloppen met hun wensen en verlangens diep van binnen…
Momenten dat ik helemaal in mijn element ben!

Op deze momenten ben ik trouw aan mezelf. Ik ervaar VRIJHEID, kan mijn CREATIVITEIT kwijt, breng STRUCTUUR, zoek VERBINDING en vind ONTSPANNING… míjn ingrediënten voor het ervaren van geluk: míjn top 5 persoonlijke waarden. Ik vergeet even de tijd. Ga helemaal op in hetgeen waar ik mee bezig ben. Zit in een heerlijke flow.

Het gevoel “geleefd” te worden
Lange tijd lukte het mij niet om in deze flow terecht te komen. Ik was druk met gezin, werk, partner, vrienden. Werkte een volle to-do lijst af en de dagen vlogen voorbij. Tijd voor dingen waar ik écht blij van werd was er niet in mijn gedachten. Sterker nog: ik wist ook niet meer zo goed waar ik zelf blij van werd. Ik was vooral voor iedereen en alles aan het zorgen.
Ik voelde mij “geleefd”, moe en had weinig voldoening aan het eind van de dag. Misschien herken je dat gevoel?

Ontdekken van eigen wensen en verlangens
Soms ben je het een beetje kwijt. Je zorgt veel voor anderen en weinig voor jezelf. Wat dan fijn is om te (her)ontdekken waar jouw vuurtje van gaat branden. Wat jouw ingrediënten zijn voor het ervaren van geluk. Tijdens de coachgesprekken gebruik ik hiervoor een visualisatie-oefening, waarbij we terug gaan naar piekmomenten in jouw leven. We komen er samen achter wat jij nodig hebt om een “vervuld” gevoel te krijgen. Wat jij écht belangrijk vindt in jouw leven. Pas als je je daar bewust van bent, kun je er ook rekening mee gaan houden. Je leert hoe je bewust keuzes kunt maken die kloppen met jouw wensen en verlangens diep van binnen. Je top 5 persoonlijke waarden als kompas in je hand, die de juiste richting aan geeft.

Stevige basis
Samen met mij ga je aan de slag. Met het leren kennen van “jouw vuur” leg je een stevige basis. Misschien heb je aan een paar sessies voldoende om de verandering zelf verder vorm te geven. Dat is natuurlijk mooi! Merk je dat je het in de praktijk lastig vindt om trouw te zijn aan jezelf, dan kan ik je verder helpen. Door bijvoorbeeld stil te staan bij jouw belemmerende gedachten en hoe je die kunt ombuigen zodat ze weer helpend zijn. Of door jou te leren hoe je met bepaalde emoties om kunt gaan, zodat je écht stappen kunt gaan zetten in jouw proces.
Jij bepaalt zelf wanneer je voldoende hebt geleerd over jezelf om verder te kunnen. Je zit dus niet vast aan een minimaal “pakket”.

Wat anderen zeggen:

“Heldere en praktische coaching!
Zet jezelf echt aan tot nadenken, zodat je ermee aan de slag kunt in het dagelijkse leven.
Nicole is erg open en toegankelijk. Je voelt je gelijk op je gemak!”
– Mirjam-

“Nicole kan je een spiegel voorhouden zonder te oordelen of te sturen.
Zij leerde mij om (weer) te houden van mezelf en mijn eigen kracht te vinden.
Een fijn en invoelend mens.”
– Annette –

Krachtig en energiek aan het roer van jouw leven
Jij kent jezelf. Weet wat jij nodig hebt. Je maakt bewust keuzes die goed voelen voor jou. Je zorgt nog steeds graag voor anderen, maar bent nu ook trouw aan jezelf. Jij weet hoe je bewust keuzes kunt maken die goed voelen voor jou. Je ervaart weer meer plezier in jouw leven. Een leven waarin jij de richting bepaalt!

Wil jij in de toekomst vaker helemaal in je element zijn? Meer kiezen voor jezelf? Kiezen waar je écht blij van wordt?
Zodat je energieker bent en veel meer voldoening ervaart?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via (06) 205 46 554, Gewoon Nicole. www.gewoonnicole.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.